logo sk(enkel)       Foto Loek Strings&KingsFoto Jessica Strings&Kings

 

 

Strings & Kings is een duo bestaande uit zangeres Jessica Konings en gitarist Loek van der Knaap.

Het repertoire van strings & kings bestaat uit nummers variërend van jazz, pop, ballads, disco, blues, instrumentale fingerpicking-nummers en diverse andere easy listening songs. 

Dit sfeervolle geheel maakt dit duo dan ook bijzonder geschikt als muzikale omlijsting bij diverse gelegenheden, zoals feestavonden, diners en openingen van tentoonstellingen .

 

Jessica is een veelzijdige, ervaren zangeres met een warm stemgeluid, die al vanaf 1982 haar vocale sporen zowel op jazz als popgebied ruimschoots heeft verdiend. 

Naast Strings en Kings zingt ze ook in de dance-classics band Steppin’Out en in het jazzkwartet the 4 steps. 

 

Loek speelt niet alleen al jaren in de legendarische bluesrockband Livin’ BluesXperience in binnen- en buitenland. Door zijn veelzijdigheid is hij ook een veelgevraagd gastmuzikant bij diverse bekende bands waaronder 

Blood Sweat & Kiers. Daarnaast heeft hij al jaren een eigen goedlopende gitaarschool waarin diverse stijlen zoals rock, pop, jazz, blues, klassiek en fingerpicking worden aangeboden.

 

Interesse?

Neem dan contact op met: 

Loek van der Knaap of Jessica Konings 

T 015-2140479/06-14337003  

E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.loekvanderknaap.nl

 

 

 

 

Contact informatie

Pieter Hendrikstraat 11
2611 XS Delft
015-2140479/06-14337003
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

 

GITAARGELUIDEN 5 WAS GROOT SUCCES

Op 18 juni 2017 vond de vijfde editie van de leerlingenuitvoering plaats onder de titel 'Gitaargeluiden 5'. Dit keer stond centraal: het spelen van bewerkingen van bestaande nummers. 

Zo was er een prachtige combinatie van Canon in D van Pachelbel met de rockbewerking van dit stuk, de Canon Rock. Een mooie mineur-bewerking van 'Girls just wanna have fun' van Cindy Lauper en een rock versie van 'Hello' van Adele en nog veel meer.

Wat deze editie opviel is dat er steeds meer goede zangers en zangeressen onder mijn leerlingen blijken te bevinden. Brenda, Marvin, Anne en natuurlijk van oudsher Vincent.

Op gitaar valt op dat het niveau ook hier steeds weer lijkt te stijgen. Het technisch kunnen, maar ook interpretatie, improvisaties en het gemak waarmee gespeeld neemt steeds meer toe.

Keep up the good work, jongens en meisjes! Op naar gitaargeluiden 6.....