logo sk(enkel)       Foto Loek Strings&KingsFoto Jessica Strings&Kings

 

 

Strings & Kings is een duo bestaande uit zangeres Jessica Konings en gitarist Loek van der Knaap.

Het repertoire van strings & kings bestaat uit nummers variërend van jazz, pop, ballads, disco, blues, instrumentale fingerpicking-nummers en diverse andere easy listening songs. 

Dit sfeervolle geheel maakt dit duo dan ook bijzonder geschikt als muzikale omlijsting bij diverse gelegenheden, zoals feestavonden, diners en openingen van tentoonstellingen .

 

Jessica is een veelzijdige, ervaren zangeres met een warm stemgeluid, die al vanaf 1982 haar vocale sporen zowel op jazz als popgebied ruimschoots heeft verdiend. 

Naast Strings en Kings zingt ze ook in de dance-classics band Steppin’Out en in het jazzkwartet the 4 steps. 

 

Loek speelt niet alleen al jaren in de legendarische bluesrockband Livin’ BluesXperience in binnen- en buitenland. Door zijn veelzijdigheid is hij ook een veelgevraagd gastmuzikant bij diverse bekende bands waaronder 

Blood Sweat & Kiers. Daarnaast heeft hij al jaren een eigen goedlopende gitaarschool waarin diverse stijlen zoals rock, pop, jazz, blues, klassiek en fingerpicking worden aangeboden.

 

Interesse?

Neem dan contact op met: 

Loek van der Knaap of Jessica Konings 

T 015-2140479/06-14337003  

E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.loekvanderknaap.nl

 

 

 

 

Contact informatie

Pieter Hendrikstraat 11
2611 XS Delft
015-2140479/06-14337003
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

 

ZONDAG 23 JUNI 2109 GITAARGELUIDEN 6 IN HET FLORA THEATER, VERWERSDIJK 1, DELFT

Op 23 juni a.s, zal de zesde editie van de leerlingenuitvoering plaats vinden onder de titel 'Gitaargeluiden 6'. Na drie grote repetities staat er een prachtig repertoire klaar om ten gehore gebracht te worden.

Zoals gebruikelijk komen alle stijlen aan bod: Rock, Blues, Metal, Fingerpicking etc. Opvallend is het steeds weer stijgende niveau (denk b.v. aan stukken van Dream Theater, Billy Cobham en pittige fingerpickingstukken), de kwaliteit van de zangpartijen en vooral ook de grote diversiteit in leeftijd van de deelnemende leerlingen (van 7 tot boven de 70 jaar!).

Wederom zal drummer Fred Koene zijn zeer gewaardeerde bijdrage leveren. Nieuw dit jaar is ook de geweldige inbreng van toetsenist Ton Dekker. De locatie is zoals gebruikelijk het Flora Theater. Het geluid wordt verzorgd door Anton van Hooidonk.

Ik heb er het volste vertrouwen in dat het ook dit jaar weer een hele gezellige en muzikale middag zal gaan worden.