GITAARGELUIDEN 5 OP ZONDAG 18 JUNI IN HET FLORA THEATER

Dit schooljaar is het weer tijd voor de leerlingenuitvoering.Onder de titel 'Gitaargeluiden 5" zal dit plaatsvinden op zondag 18 juni in het Flora Theater in Delft. Aanvang 14.30 u, zaal open 14.00 u.

Een van de thema's zal zijn 'andere jasjes'. Dit betekent dat we op zoek gaan naar bestaande of zelf gemaakte bewerkingen van nummers. Denk aan een Reggae-versie van een Beatle song, een rock uitvoering van een klassiek stuk (zoals 'Canon Rock', naar de canon in D van Pachelbel) of iets dergelijks. Suggesties zijn welkom!

Tevens ligt het voor de hand om een ode te brengen aan de muziek van recent overleden popsterren, zoals David Bowie, Prince, George Michael en Leonard Cohen.

Ik roep de leerlingen op om hierover mee te denken en je zelf aan te melden als je mee wilt doen. Het zal zoals altijd weer een gezellige en muzikale happening worden.

 

Nieuwe Live-CD Livin' Blues Xperience is uit!

binnenkant boekje met textLBX heeft een nieuwe live-Cd uitgebracht.
Het is een registratie van optredens in maart/april 2013 in Boskoop en Lelystad.

We horen de huidige formatie in uitstekende vorm met klassiekers als 'Wang Dang Doodle', 'Spoonful','Black Night' en 'Red Lights'.
Begeleid door de uitstekende ritmesectie van KKees van Krugten (drums) en Jeroen van Niele (bas), horen we de uitstekende zang van Nicko Christiansen, afgewisseld met sterke soli van Loek van der Knaap (gitaar), Nicko Christiansen (sax) en niet te vergeten Bas Kleine (harmonica).

Voor een recensie van deze CD lees hier.

De CD is te koop via de website van LBX.

 

 

Contact informatie

Pieter Hendrikstraat 11
2611 XS Delft
015-2140479/06-14337003
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

 

ZONDAG 23 JUNI 2109 GITAARGELUIDEN 6 IN HET FLORA THEATER, VERWERSDIJK 1, DELFT

Op 23 juni a.s, zal de zesde editie van de leerlingenuitvoering plaats vinden onder de titel 'Gitaargeluiden 6'. Na drie grote repetities staat er een prachtig repertoire klaar om ten gehore gebracht te worden.

Zoals gebruikelijk komen alle stijlen aan bod: Rock, Blues, Metal, Fingerpicking etc. Opvallend is het steeds weer stijgende niveau (denk b.v. aan stukken van Dream Theater, Billy Cobham en pittige fingerpickingstukken), de kwaliteit van de zangpartijen en vooral ook de grote diversiteit in leeftijd van de deelnemende leerlingen (van 7 tot boven de 70 jaar!).

Wederom zal drummer Fred Koene zijn zeer gewaardeerde bijdrage leveren. Nieuw dit jaar is ook de geweldige inbreng van toetsenist Ton Dekker. De locatie is zoals gebruikelijk het Flora Theater. Het geluid wordt verzorgd door Anton van Hooidonk.

Ik heb er het volste vertrouwen in dat het ook dit jaar weer een hele gezellige en muzikale middag zal gaan worden.