Loek speelt ook in de rockband Vandegarde.
VandeGarde is de Nederlandstalige rockband van Jan van de Garde (Backbone, Boner) met Livin’ Blues Xperience gitarist Loek van der Knaap. De muziek is te omschrijven als eerlijke twee-gitaren-rock met goed in het gehoor liggende melodieën en soms verrassende arrangementen. De teksten zijn recht voor z’n raap en uit het leven gegrepen, die bij de eerste keer luisteren al ‘binnen komen’. Een combinatie die in onze ogen uniek is in Nederland. Bij Amini Records brengt VandeGarde de EP Sedated (2009) en de CD Can I Get A Whiskey (2011) uit. Sinds 2012 werkt de band aan een Nederlandstalig rockrepertoire dat zijn gelijke niet kent in Nederland. De CD met dit repertoire gaat in de loop van 2013 uitkomen. VandeGarde bestaat uit stuk voor stuk ervaren muzikanten: Jan van de Garde (zang, basgitaar), Loek van der Knaap (gitaar en zang), Rob Duijndam (gitaar) en Geale van der Wal (drums en zang). VandeGarde staat garant voor een avond dampende, melodieuze Nederlandse Rockmuziek met liedjes die ergens over gaan en een band die er vol voor gaat. De muziek van VandeGarde wordt geproduceerd door David Cok. Voor de website van VandeGarde klik hier.

In maart 2013 nam de band een groot aantal nummers op in de E-Sound studio in Weesp.
De opnames hebben een ongedwongen, 'twee-meter-sessie-achtige' sfeer.

Gevoelige Nederlandstalige blues: Ik weet het ook
"Je blik zegt meer dan de woorden die ik had verwacht"

Voor meer YouTube opnames van VandeGarde klik hier.

Voor audio-recordings klik hier.

cdreleasewhisky300x422lowresOp zondag 18 december 2011 presenteerde VandeGarde het Engelstalige album 'Can I get a Whisky' in het Paardcafé in Den Haag. Voor een foto-impressie van dit spektakel klik hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact informatie

Pieter Hendrikstraat 11
2611 XS Delft
015-2140479/06-14337003
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let's get social

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn