Gitaargeluiden 6

Op zondag 23 juni 2019 vond mijn 2-jaarlijkse leerlingenuitvoering plaats in het Flora Theater in Delft onder de titel 'Gitaargeluiden 6'.

Het was een enorm succes en misschien wel de beste editie tot nu toe! Een grote diversiteit in het repertoire en een ongelooflijk hoog niveau. Het mooiste compliment dat we kregen die middag was: dit was geen leerlingenuitvoering, maar een concert! Dit keer geholpen door de professionele inbreng van Fred Koene op drums (wederom), maar nu ook Ton Dekker op toetsen en voor de 2e keer Anton van Hooidonk en Jan Fielemon als geluidstechnici.

Technisch hoogstaande nummers waren o.a. Stratus van Billy Cobham en Overture 1928 van Dream Theater. Maar ook prachtig de 'kleinere' liedjes zoals 'Sunscreen' en 'Uit de schaduw'. Natuurlijk was ook weer een hoogtepunt de 'young kids', die zich dit keer waagden aan het thema van James Bond en 'Leef' van André Hazes jr.

 Natuurlijk was de inbreng van iedereen uniek. Bekijk alle optredens maar op mijn YouTube kanaal.

Contact informatie

Pieter Hendrikstraat 11
2611 XS Delft
015-2140479/06-14337003
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let's get social

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn